måndag 12. oktober 2009

Seniornett i Fusa




Torsdag 24. september og laurdag 10. oktober vart det arrangert SeniorSurf i Fusa folke-bibliotek i Kommune-tunet i Eikelandsosen. Arrangementet var eit samarbeid mellom Fusa frivilligsentral og biblioteket. På dagsorden stod diverse data-tema: Ny på PC - Korleis finna fram på Internett - E-post og vedlegg – Netthandel – Facebook – Blogging – Slektsgransking – Nettbank.

Seniorsurfarane var så begeistra etter desse dagane at frivilligsentralen i samarbeid med biblioteket bestemte seg for å dra i gang Seniornett-klubb i Fusa. Seniornett skal vera for, om og av seniorar. Det vil seia ein møtestad der eldre databrukarar møtest og hjelper kvarandre. Seniornett er etablert på landsbasis og har eiga nettside: http://www.seniornett.no/ I Hordaland finst det så langt 11 lokalklubbar i Bergensområdet og 1 på Fitjar, så fusaseniorane er tidleg ute!

Er du interessert i å vera med? Vend deg til Fusa folkebibliotek i opningstida (sjå nettsida), tlf. 56 58 01 55, eller send ein e-post til bibliotek@fusa.kommune.no

Ingen kommentarer: